FORMULAR

ÎNSCRIERE VOLUNTARI

 

Bine ai venit la Fundația KulturDialog! Suntem o organizație dedicată luptei împotriva consumului de substanțe adictive și promovării acceptării diversității umane. Dar nu putem face asta singuri! Avem nevoie de ajutorul tău pentru a face o diferență reală în comunitatea noastră.

Avem nevoie de oameni ca tine care să împărtășească mesajul nostru important și să ajute la crearea unei lumi mai bune și mai sănătoase pentru toți.

Experiența de voluntariat la Fundația KulturDialog va fi una memorabilă și plină de satisfacție. Vei fi parte a unei echipe unite și vei putea să-ți împărtășești talentele și abilitățile pentru o cauză nobilă.

Nu trebuie să fii expert în domeniul nostru de activitate pentru a fi un voluntar valoros. Avem nevoie de oameni din diferite domenii și experiențe, cu toții avem ceva de oferit.

Așadar, ce mai aștepți?

Alătură-te nouă în lupta împotriva consumului de substanțe adictive și în promovarea acceptării diversității umane. Completează formularul de mai jos și vom fi bucuroși să te implicăm în activitățile noastre.!